S Viledou uklidíte celou domácnost od kuchyně po koupelnu

Vileda je i v Česku tradičním synonymem pro dokonale čistou domácnost. Jak se značka vyvíjela v historii a co nabízí dnes?

Hadříky na okna, utěrky i sušáky prádla

Zásadním milníkem, bez něhož by se nemohly odvíjet ani ostatní důležité momenty, se stal rok 1849. Tehdy došlo k založení společnosti Freudenberg.

Rok 1948 přinesl tehdy nováčkovi na trhu první důležitý historický milník v podobě hadříku na okna. Šlo o první netkanou utěrku na německém trhu. Už v roce 1957 ji následovala první netkaná Vileda utěrka pro domácnost.

V následujících letech si pak pomyslnou vládu předávaly úklidové prostředky na podlahy společně s utěrkami a houbičkami určenými pro různé povrchy.

Vileda se však stará i o vaše čerstvě vyprané prádlo. Ostatně jen málokterý vjem máme natolik spjat s domovem než právě vůni čerstvě vypraných oděvů, povlečení a dalších textilií, které samy o sobě poté vytvářejí z obyčejného bydlení místo, k němuž nás váže pevný citový vztah.

Sušení prádla s přehledem

Méně atraktivní fází praní praní prádla bývá jeho následné sušení. Mokré svršky jsou velmi těžké, věšení na klasické šňůry je namáhavé. Na scénu proto přichází flexibilní sušák prádla.

Vileda Infinity FLEX je určen primárně na sušení prádla v interiéru. Nabídne roztažitelné dráty do maximální délky až 2 metry. Díky tomu na něm pohodlně usušíte i rozměrnější kusy, jako jsou prostěradla či ubrusy.

Na vysoká křídla s XXL dráty pohodlně pověsíte další méně skladné oděvy, jako jsou například kalhoty či dámské šaty, které mohou zasahovat až na zem.

Sušák Vileda Infinity FLEX proto představuje ideálního pomocníka do každé rodiny. Ani velké prádlo s ním nebude problém a vy už nebudete muset řešit, jak účelně jednotlivé textilie vytažené z pračky poskládat a kam je vlastně dát sušit.

Silné a odolné dráty propůjčují sušáku dlouhou životnost. Celkově robustní konstrukce zajistí stabilitu. Křídla navíc disponují bezpečnostním zámkem. Náhodné rozevření sušáku je proto vyloučeno.

Příspěvek byl publikován v rubrice Interiér, Koupelny, Kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.