Atypické povlečení z bavlny

Bytový textil v posledních letech díky novým technologickým možnostem prochází rychlým vývojem. Do své ložnice tak můžete sehnat kousky, které dříve nebyly k dispozici nebo byly dostupné jen velmi obtížně. Každý chce mít domácnost zařízenou podle svých potřeb, a proto i nabídka textilu se těmto výzvám přizpůsobuje.

Prodloužené povlečení přikryje i dlouhé nohy

Trápí vás při spánku vaše výška? Nebo prostě považujete běžnou přikrývku za krátkou? Neváhejte a pořiďte si prodloužené povlečení. Oproti klasickému rozměru 140/200 cm je tato varianta o 20 cm delší, na šířku zůstává stejná. Nabídka prodlouženého povlečení se v současné době stále víc a víc rozrůstá a vy tak nemusíte mít obavy, že nebude výběr povlečení podle vašich představ.

Moderní potisk všeho druhu

Zatímco v minulosti bylo v oblasti ložního povlečení na výběr jen z několika málo motivů, dnes je to právě na opak. Nabídka už nezahrnuje pouze jednoduché opakující se drobné vzory, nýbrž i celoplošné nápadité potisky s velkými obrazci nebo dokonce fotografiemi. Pokud vám už motivy na starém povlečení připadají okoukané a nezajímavé, nechte se inspirovat širokou nabídkou možností pro moderní ložnice.

Zamilovaní spí pod francouzským povlečením

Rádi se během spánku přitulíte k partnerce či partnerovi? Pak právě pro vás je ideální francouzské povlečení, neboli povlečení pro dva ve formě dvou povlaků na polštář a jedním povlakem na velkou přikrývku. Tato varianta je vhodná nejen pro zamilované páry, ale třeba i pro samotáře, kteří si rádi dopřejí maximální komfort a prostor.

Každý z nás od povlečení očekává pohodlí, kvalitu a dlouhou životnost. Vybírejte proto nejen podle ceny a vzhledu, ale přemýšlejte také nad použitými materiály a kvalitou zpracování. Investice do kvalitního povlečení se vám vyplatí!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Interiér, Ložnice. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.