Stavební systém z tenkostěnných ocelových profilů je vhodný pro jakoukoliv stavbu

Když se mluví o stavbách, mnoho lidí si představí budovy z cihel nebo třeba ze dřeva. Žijeme ale v 21. století a k dispozici je nám celá škála moderních systémů, které nabízí řadu výhod. Nejuniverzálnějším stavebním systémem jsou stavby z tenkostěnných ocelových profilů, neboli LGSF (Light Gauge Steel Frame). Díky tomuto systému lze hravě zhotovit prakticky jakoukoliv stavbu, od rodinného domu až po bytové domy, administrativní budovy, halové stavby, nástavby, zastřešení, hobby stavby a mnoho dalšího. Tato technologie není dostupná jen v zahraničí, díky české firmě Borabela s.r.o. je k dispozici každému.

 

Jaké jsou výhody systému LGSF?

Z lehkých tenkostěnných profilů Borabela lze vyrobit jakékoliv rámové panely (stěnové, vazníkové, podlahové, střešní), a díky jejich snadné montáži lze ve velmi krátkém čase postavit skelet, který se může pyšnit neuvěřitelnou pevností, trvanlivostí a odolností. Tento druh konstrukce může nahradit dřevostavby, protože vydrží mnohem více a je odolný například i proti zemětřesením, škůdcům, vlhkosti aj. Pomocí tohoto systému snadno vzniknou moderní stavby, které jsou srovnatelné s ostatními stavebními systémy a v mnoha ohledech je dokonce překonávají.

Společnost není na trhu žádným nováčkem, v tuzemsku působí již od roku 2013. Realizuje návrhy a konstrukce vyrábí na vlastních strojích, k dispozici má 4 typy profilů. Výroba podléhá certifikaci, ke každé konstrukci je dodána statika a podrobný montážní výkres. Za dobu svého působení realizovala nespočet staveb nejen v Čechách, ale i v zahraničí.

Od návrhu až po realizaci

Na společnost se můžete obrátit s poptávkou své stavby, ať už je to rodinný domek, montovaná hala, administrativní budova či jakákoliv jiná stavba.

Projekční tým společnosti provede návrh od studie až po prováděcí dokumentaci a doporučí materiálové skladby, dodá i protokoly požární odolnosti a akustiky. Ke každému projektu je přistupováno zcela individuálně.

Zaujal vás stavební systém z tenkostěnných ocelových profilů a chtěli byste se o něm dozvědět více? Zajímají vás ukázky realizovaných projektů? Vše potřebné naleznete na internetových stránkách společnosti Borabela.com, kde ji také můžete kontaktovat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům a byt, Mobilní domy, Projekty domů, Stavba. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.