NEJLEVNĚJŠÍ ZDROJ PŘÍRODNÍHO TEPLA

Pád Bohemia Energy a válka vedená proti Ukrajině odstartovala dobu, kdy se snad každý odpovědný člověk začal důsledněji zabývat otázkou, jak optimalizovat spotřebu energie, jak dostat výdaje za energii pod kontrolu a též se zamýšlet, zda je Evropskou unií propagovaný Green Deal realizovatelný. Část naší společnosti vsadila na velkou zásobu topného dřeva a kotlů na tuhá paliva, které jsou v interiéru velmi příjemným prvkem, ale při dlouhodobém užívání velmi náročná na obsluhu i palivo, nehledě na emise.

Další část společnosti a též firem hledá moderní, energeticky efektivní a ekologicky šetrné způsoby vytápění. Společnost Thermann Pro s.r.o., se k této výzvě postavila čelem. Díky dlouholetým zkušenostem majitelů v oblasti energetiky a ekonomiky, padlo rozhodnutí vsadit na kartu „selského rozumu“ a přesných čísel. Rozhodnutí představit cenově dostupná tepelná čerpadla vzduch-voda nové generace řízená invertory, pečlivě vybrána jako klíčový prvek při přeměně vašeho domova na energeticky úsporný a udržitelný prostor. Tyto tepelná čerpadla vzduch-voda typu monoblok nejen že vynikají svým designem, ale zároveň se dokáží přizpůsobit vašim potřebám a zajistí optimální vytápění a chlazení. ThermannPro přináší komfort, úspory na energiích a zároveň přispívá k ochraně životního prostředí. S ThermannPro se loučíme s tradičními topnými systémy a uvádíme do praxe nový standard vytápění.

ZAŘIĎTE DOMOV EKOLOGICKY

Tepelná čerpadla ThermannPro přinášejí komplexní řešení v oblasti vytápění, které je charakterizováno vysokým ohledem k životnímu prostředí. Jsou konstruována s cílem minimalizovat emise skleníkových plynů, zejména oxidu uhličitého (CO2), a tím snižovat negativní dopady na ekosystémy. Tento ekologický přístup je zdůrazněn využitím chladiva R32, kdy v porovnání s tradičními chladivy generuje až o 60 % méně emisí CO2, což představuje významný krok směrem k ochraně životního prostředí. Díky tepelným čerpadlům ThermannPro můžete snižovat svou uhlíkovou stopu a aktivně přispívat k ochraně planety, aniž byste se museli zříct svého pohodlí a efektivního vytápění vašeho domova.

ZIMA, LÉTO, KDYKOLIV

Tepelná čerpadla jsou vybavena technologií, která zajišťuje jejich spolehlivý provoz za různých klimatických podmínek. Dokáží pracovat efektivně i při extrémně nízkých teplotách, a to až do -25°C. Tím umožňují dosáhnout výstupní teploty vody až 60°C. Tato zařízení jsou všestranná a připravena na všechny roční období. V zimě vás zahřejí, zatímco v létě vám poskytnou příjemné ochlazení. To znamená, že tepelná čerpadla jsou skutečně flexibilním řešením pro celoroční pohodlí a pokrytí vašich potřeb v oblasti vytápění a chlazení.

ELEGANCE A EFEKTIVITA

Tepelná čerpadla ThermannPro nejsou pouze výkonná, ale také inženýrsky promyšlená. Jejich venkovní jednotky se vyznačují kompaktními rozměry, což umožňuje efektivní využití prostoru a snadnou instalaci. Co je však ještě důležitější, jsou navrženy tak, aby pracovaly s minimálním hlukem. Kompresor v těchto zařízeních běží při nižších otáčkách, což výrazně snižuje akustický hluk na pouhých 43 dB. Tato technická vlastnost zajistí, že můžete mít klidný spánek, aniž byste museli tolerovat nepříjemné zvuky provozu tepelného čerpadla.

INTELIGENTNÍ OVLÁDÁNÍ A UDRŽITELNOST

Tepelná čerpadla ThermannPro nejsou pouze zařízením pro vytápění a chlazení domácnosti, ale také nabízejí inteligentní řízení. Díky aplikaci LOXONE/SMART LIFE máte možnost přímo ovládat své tepelné čerpadlo přes mobilní telefon či počítač. To vám umožňuje udržovat optimální teplotu ve vašem domově z jakéhokoli místa a kdykoli to potřebujete. Navíc, ThermannPro představují dlouhodobou investici s možností prodloužené záruky až na 10 let a pravidelným servisem, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a spolehlivost po celou dobu provozu.

BUDOUCNOST VYTÁPĚNÍ

Tepelná čerpadla ThermannPro nejsou pouze zařízením pro vytápění, jsou spíše cestou k udržitelnému vytápění, která kombinuje komfort, úspory na energiích a ochranu životního prostředí. Investováním do tepelných čerpadel se stáváte součástí nové éry vytápění, kde se pohodlí, efektivnost a ekologie navzájem prolínají. S ThermannPro získáváte to nejlepší, co svět energie může nabídnout, a tím přispíváte k vyšší energetické efektivitě a menšímu vlivu na životní prostředí ve svém domově. Tyto inovace v oblasti tepelných čerpadel otevírají široké možnosti pro spotřebitele, kteří hledají způsoby, jak vylepšit energetickou účinnost svých domů a snížit svoji ekologickou stopu.

Kontakt pro média:

Vladimír Slepička – obchodní zástupce
Telefon: +420 776 640 125
Email: obchod@thermannpro.cz

O společnosti THERMANN PRO s.r.o.:

Společnost THERMANN PRO s.r.o. vznikla s cílem poskytnout spotřebitelům špičková zařízení využívající obnovitelnou energii, podporovaná Evropskými dotačními fondy. Tato společnost vychází z bohatých zkušeností a spojení úspěšných rodinných firem, které se specializují na projektování, výstavbu a servis energetických distribučních sítí. THERMANN PRO s.r.o. je také předním dovozcem a distributorem špičkového ekologického spotřebního zboží v rámci vybraných evropských zemí. Více informací naleznete na www.thermannpro.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Vytápění. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.