Elektronické průtokové ohřívače vody CLAGE

Elektronicky řízené průtokové ohřívače mají své pevné místo pro přípravu teplé vody. Spolehlivě a maximálně úsporně připraví dostatečné množství teplé vody pro umyvadlo, dřez, sprchu nebo pro celou bytovou jednotku.
Instalace a zprovoznění je rychlé a jednoduché, ovládání je komfortní. Všechny typy elektronicky ovládaných průtokových ohřívačů jsou konstruovány pro tlakovou instalaci. To umožňuje univerzální provoz s libovolným typem armatury. Modely vybavené displejem umožňují nastavení přesné výstupní teploty v rozsahu půl stupně. Elektronika je navržena tak, aby průtokové ohřívače bylo možné začlenit do systémů s předehřátou vstupní vodou, jako jsou solární systémy, tepelná čerpadla, případně odběrové místo, které je vzdálené od centrálního zdroje a trvá dlouho, než potrubím doteče teplá voda.

 

Odběr proudu se mění v závislosti na okamžitém průtoku vody a nastavení teploty. Modely DSX dokážou automaticky regulovat i průtok vody v případě nedostatku výkonu. Nejvyšší kategorii průtokových ohřívačů odpovídá i způsob ovládání prostřednictvím dotykového displeje, ten nabízí rozsáhlé možnosti nastavení. Komunikace se zařízením je značně intuitivní s celou řadou funkcí a programů k vyhodnocení provozních údajů. Topný díl se Systémem Multiple Power System MPS® nabízí uložit do paměti ohřívače výkon podle možností elektrické přípojky.
Podíl spotřeby energie k přípravě teplé vody, představuje u běžné domácnosti více než 20 % z celkových provozních nákladů. Průtokové ohřívače vody nám řeší efektivnější způsob ohřevu teplé vody a tím nám realizují výrazné úspory jak za energii, tak za vodu. U rekreačních objektů jde ještě i o něco jiného. Majitelům rekreačních objektů nabízejí průtokové ohřívače CLAGE větší uživatelský komfort v podobě okamžité možnosti mít teplou vodu bez ztráty času, což neplatí při ohřevu teplé vody v zásobníkových ohřívačích. Po ukončení pobytu nastane další okamžik, kdy v bojleru zůstává teplá voda, která nebyla použita. Tato vynaložená energie (i náklady) na její ohřev přijdou nazmar. Tyto úskalí provozního režimu odpadají při použití průtokových ohřívačů, které vás v ničem neomezují.

Vysoká kvalita a technická vyspělost těchto přístrojů byla oceněna řadou prestižních cen.

CLAGE CZ s.r.o.

Trojanovice 644, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm
T| +420 596 550 207  M| +420 777 801 555
E| info@clagecz.cz  W| www.clagecz.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Koupelny, Kuchyně, Stavba, Vytápění. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.