Obytné kontejnery

Naše společnost PROSTR trading, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku obytných a technologických izolovaných kontejnerových modulů včetně s tím spojených služeb.

V rámci výrobního programu naším zákazníkům nabízíme dodávku obytných, kancelářských, skladových, sanitárních, speciálních (technologických) a EKO modulů, včetně jejich sestav.

Upřednostňujeme individuální přístup ke každému našemu zákazníkovi a snažíme se přizpůsobit jeho specifickým požadavkům s ohledem na naše technické možnosti. Na přání naším zákazníkům vypracujeme nezávaznou nabídku a jsme vždy připraveni jim pomoci při realizaci jejich představ.

Moduly lze využít jako samostatné objekty, tak i pro vytvoření větších celků vzájemně propojených a to jak plošných tak patrových. Vynecháním stěn lze získat i velmi prostorné místnosti. Ve spojení s vhodně řešeným celkovým dispozičním uspořádáním, lze tyto objekty s výhodou využít i jako ubytovací či reprezentační prostory. Výhodou modulových sestav je jejich krátká dodací lhůta a rychlá montáž.

Našim zákazníkům jsme připraveni nabídnout i jiné alternativy vnějšího opláštění modulů. Mimo standardního trapézového plechu, také plech s horizontální vlnou nebo QSB desku (vhodné jako příprava pro fasádu). U vnitřních stěn používáme laminátovou dřevotřískovou desku.  Umíme však nabídnout také sádrokartonové desky, keramický obklad, PVC desku nebo trapézový plech. Podlahu z vnitřní části tvoří v základu cementotřísková deska – Cetris, na kterou se pokládá jako podlahová krytina PVC-Lino nebo keramická dlažba. Způsob vytápění, klimatizaci, popř. ohřev vody řešíme po dohodě se zákazníkem.

Základní modul 6055 x 2435 x 2850 mm lze navrhnout v šíři do 3 m a v délce do 9 m. Nabízíme také moduly menší.

V rámci našich služeb zajišťujeme montáž, dopravu, záruční a pozáruční servis, případně po dohodě i přemístění a opětovnou montáž objektu.

Pro naše moduly hovoří nejen mnoholetá tradice výroby, ale i celá řada spokojených zákazníků v tuzemsku i zahraničí.

Informace o našem výrobním programu a odkazy na naše     obchodní oddělení najdete na internetové adrese: http://www.obytnekontejnery.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Mobilní domy, Stavba. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.