Chcete udělat radost celé rodině? Pořiďte jí zahradní domek!

Blížící se léto přímo vybízí ke zkrášlování zahrad, doplňování dekorací, nebo plánování novinek ve vašem bydlení. Pokud přemýšlíte o něčem novém, něčem co je nejen krásné ale také praktické, měli byste zvážit umístění zahradního domku, či chatky. Týká se to nejen domů, ale také třeba chat, či zahrádek.

Nemusíte se přitom omezovat jen na chatky, které jsou určeny pro skladování nářadí a zahradní techniky. V módě jsou nyní dřevěné domky, které můžete využít jako skladové prostory, ale také třeba jako příjemné zpestření (nejen) prázdnin pro děti. Většina těchto domků jim totiž poskytuje útočiště a soukromý prostor pro hraní. Zahradní domečky z eshopu www.hracky-postylky.cz nabízejí všechny možné typy zahradních budov v tom nejkvalitnějším provedení. Většina z nich je také pojízdná, a tak se nemusíte bát, že by vás nový prvek na zahradě po čase rozladil. Kdykoliv jí můžete přesunout pohodlně a jednoduše na jiné místo.

Chatky pro nejmenší

Chatky jsou rozděleny do několika kategorií. Děti budou zřejmě nejvíce zajímat „hrací domečky“, které poskytují úkryt před deštěm i možnost uskladnit sem hračky, oblepit stěny plakáty a podobně. K dispozici je celá řada typů a barevných provedení.

Teenageři potřebují prostor a soukromí

Novinkou jsou potom dětské zahradní domky pro teenagery. Jsou větší a můžeme sem umístit vysouvací postele, matrace, stolky, židle a mnoho dalšího. V takovém zázemí bude nejen trávit volný čas, ale jistě sem bude zvát i kamarády.

Zahrada ve znamení odpočinku

Zahradní chatky lze využít k přespání, ale také ke skladování nejrůznějších předmětů. A opět můžete za deštivého dne přizvat do domečku návštěvu. Dokonce sem lze umístit sklopný stoleček a židle. Ti podnikavější využijí zahradní chatku jako prodejní stánek.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Mobilní domy, Zahrada. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.