Individuální řešení projektu domu od kanceláře ProjektyDomů.cz

Projekční a architektonická kancelář ProjektyDomů.cz svým klientům poskytuje služby v oblasti architektury, individuální projekční činnosti, inženýrské činnosti i realizaci staveb.

Projekční kancelář  Plzeň a projekční kancelář Praha vytváří projekty moderních i klasických domů, bungalovů, pasivních a nízkoenergetických domů a to ve zděném i dřevěném provedení.

Jako doménu kanceláře ProjektyDomů.cz lze označit řešení pasivních a nízkoenergetických domů s návazností se zajištěním dotačního programu Nová Zelená Úsporám.

Architektonická kancelář díky svému osobnímu přístupu a kreativním architektům vytváří individuální řešení, každému klientovi na míru. Výsledné řešení zároveň vyžaduje i aktivní účast investora. Formou konzultací, přání a připomínek tak spolu s architektem vytvoří ideální vysněný dům.

Kancelář ProjektyDomů.cz rovněž nabízí pro developery či města a obce služby pro zajištění lokalit rodinných domů, projektování bytových domů, škol a školek, administrativních budov, logistických a výrobních areálů, sportovišť, kulturních zařízení a dalších. Součástí služeb je také zajištění infrastruktury a celkové řešení výstavby, vypracování územních studií a zajištění dotačních výzev.

Partnerská firma RealizaceDomů.cz může nabídnout zajištění realizace staveb. Rovněž s primárním zaměřením pro výstavbu pasivních a nízkoenergetických staveb při dodržení podmínek pro dotační program Nová Zelená Úsporám.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Financování bydlení, Projekty bytů, Projekty domů. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.