NEMŮŽETE NA FILMY DO KINA? NEVADÍ …

V našem životě jsou dva faktory, které každý z nás považuje za zásadní a které rozhodují o tom, zda se cítíme spokojení a šťastní. Těmito faktory jsou SVOBODA a ZÁŽITKY. Chceme být svobodní a sami rozhodovat o tom, čemu budeme dávat svou pozornost, energii a čas. Chceme prožívat něco, co nám bude přinášet nová poznání a také pocity radosti a uspokojení.

Bohužel, v současné složité době je naše svoboda výrazně omezena a zážitky, za jakými jsme dříve jezdili do multikina, nám byly odepřeny. Proč jezdíme do kina, ačkoliv nás to stojí nemálo peněz? No přece právě za těmi silnými zážitky, které nám sledování filmů v kině přináší. Vidět ve filmu herce v jejich životní velikosti nebo dokonce ještě větší, to je přesně to, co nás do kina přitahuje. Takové zážitky nám sledování filmů doma na televizoru nemůže přinést. I na tom největším televizoru vidíme jen jakési trpaslíky, kteří se těm hercům podobají jen vzdáleně. Postavy lidí nevypadají tak, jako ve skutečném světě. Neplatí to jen pro hollywoodské celebrity, ale i pro sportovce, naše děti na fotkách a rodinném videu, nebo zvířata v přírodě v dokumentárních filmech.

Málokdo ví, že ty velké zážitky můžeme mít i doma. Kino můžeme mít svoje vlastní, soukromé, užívat si ty zážitky v klidu a pohodlí domova. Lidé o tom nevědí, neznají to, nevěří tomu, že je to možné. Tady jsou nejčastější námitky, které od lidí slýchávám:

  1. Kino se nám domů nevejde, nemáme na to dost velký pokoj
    Věřte mi, že kino se k vám domů vejde. V místnosti o velikosti např. 24 metrů čtverečních můžete mít kino s úhlopříčkou 4 metry. Přijeďte se přesvědčit na vlastní oči. Naše LEVANDULOVÉ KINO vás přesvědčí a ohromí. Přesně tohle u nás uvidíte.
  2. Nechceme mít doma v obýváku roletové stahovací plátno
    Ano, s tím souhlasím. Tak brutální zásah do interiéru málokdo strpí. Naše kino PANDA Screens vypadá úplně jinak. Na stěně je namísto nevzhledného zvlněného bílého plátna v kovovém tubusu umístěn panel, který vypadá téměř jako obrovský televizor. Je to projekční obrazovka. Má speciální stříbrný povrch a je orámovaná luxusním tenkým designovým rámečkem Nielsen. Výroba panelu je zakázková. Vy si jeho design a barvu můžete sami vybrat z více než stovky variant. Vyladíte si ho tak, aby přesně zapadl do vašeho interiéru.
  3. Nechceme mít doma přes den zatažené závěsy kvůli promítání
    Nemusíte. Speciální povrch naší unikátní projekční obrazovky PANDA Screens odolává rušivému okolnímu světlu. Vy si můžete vychutnávat parádní obrovský obraz bez toho, že byste museli mít přes den doma tmu. Koukat na televizní seriály nebo hrát videohry můžete i během dne. A večer po setmění si vychutnáte fantastický obrovský obraz nejvyšší kvality. Doma, v obýváku. Nic není nemožné.
  4. Obraz vytvářený projektorem je nekvalitní a s moderními televizory se nedá srovnávat
    Ve vývoji projektorů bylo dosaženo v poslední době značného pokroku. Současné modely projektorů specializovaných pro domácí kino poskytují divákovi obraz výrazně lepší, než jaký vytvářejí projektory v multikinech. Přijeďte se o tom přesvědčit na vlastní oči. Obraz s 12bitovou hloubkou barev Dolby Vision a HDR bere dech.
  5. Je to příliš drahé, to si nemůžeme dovolit
    Velký obraz špičkové kvality samozřejmě něco stojí, to každý chápe. Ale nejsou to milióny. Máme k dispozici řadu variant. Jsem přesvědčen, že téměř každý si vybere tu, která ho uspokojí. Domácí kino s obrazem 4K HDR můžete mít třeba za 59 tisíc korun. Můžeme nabídnout také splátkový program společnosti ESSOX, který mohou využít firmy, podnikatelé OSVČ i nepodnikající občané.

PANDA Screens je specialita, kterou nekoupíte přes eshop. Nejprve je třeba to vidět na vlastní oči. Doposud to bylo možné pouze v našem showroomu LEVANDULOVÉ KINO v Plzni. Pro zájemce z Prahy a okolí právě teď otevíráme showroom v galerii v Tančícím domě v Praze na Jiráskově náměstí s obrazovkou o úhlopříčce 150“ (380 cm). Návštěvu si dohodněte předem po telefonu. Ze všeho nejdříve si stáhněte z webu katalog. V něm najdete spoustu informací a hlavně atraktivní fotky z realizací.

Těším se na osobní setkání.

Kontakt:
Petr Vizionář Duchoň
autor projektu PANDA Screens
PandaScreens.com
+420 777 263 263

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům a byt, Interiér, Video. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.