Ve svém a hned: Malešický háj prodává poslední bytovou jednotku

Malešický háj. Rezidenční projekt, který dostal nálepku „pro náročné“. Vůbec není divu, jedná se totiž o developerský plán, za kterým stojí vyhlášená stavební společnost Metrostav Development s cílem nabídnout klientům to nejlepší – bydlení v metropoli, přesto v zeleni s respektem k soukromí i k trvalé udržitelnosti, to vše s puncem luxusu. Pět bytových domů se 107 jednotkami je navíc dokončených a stěhování je možné takřka okamžitě.

Výborná lokalita v rámci metropole
Při rozhodování o koupi vlastního bydlení stojí často zájemci před výběrem. Dojíždět a užívat si zeleně a přírody nebo bydlet v centru města a využívat dostupnost veřejné hromadné dopravy? Koupě bytu v Malešicích splňuje oboje. Lokalita je součástí metropole se všemi benefity včetně dopravní dostupnosti, sociální a občanské vybavenosti a infrastruktury. Přesto v blízkosti přírody, protože hned za domy se nachází místní háj, nedaleko pak oblíbený park s možností procházek se psem nebo vyjížděk na kole.

Dokonalé moderní bydlení
Tím však výhody projektu Malešický háj nekončí. Za návrhem stojí architektonická kancelář Noxia, jejíž architekti si dali za cíl vytvořit celek s minimalistickým pojetím a perfektním vnitřním řešením. To přináší zájemcům o bydlení využití každého zaplaceného centimetru při zachování naprostého soukromí. Byty jsou prosvětlené a důraz se klade též na aplikaci přírodních materiálů, příkladem je samotná stavba, protože obálka budovy se skládá z klasických pálených cihel.

Luxus ve standardu
Šetřit na vybavení? To u tohoto projektu neplatí, protože už ve standardní výbavě jsou velmi luxusní prvky, které potěší náročné zákazníky. Dokonalé odhlučnění a úspory energií zajistí okna s trojskly s předokenními žaluziemi. V obytných místnostech jistě potěší dýhované dřevěné podlahy, v koupelně zase výběr z obkladů a dlažby, obdobně jako sanitární keramika značky Villeroy & Boch nebo baterie Grohe. Nezklamou ani vstupní nebo interiérové dveře, které dodává česká firma Lignis.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům a byt, Financování bydlení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.