Vpusťte do vašeho interiéru moderní trendy!

Koupelna už dávno není jen místem, kde provádíme denní očistu a na jejímž vybavení příliš nezáleží. Opak je pravdou! Podívejme se například na sprchové kouty, které nyní zažívají hotovou renesanci, protože se hodí do každé koupelny a zabírají málo místa. Celoskleněné provedení láká stále více zákazníků. Nabídka kování uspokojí i velmi náročného klienta, aniž by však zruinovala rodinný rozpočet. Nespornou výhodou je individuální přístup. Každá koupelna je jiná, zrovna tak se liší nároky a potřeby zákazníků. Proto odborné poradenství, ale i řešení na míru by mělo být samozřejmostí.

Jednou z vysoce kavalifikovaných firem na českém trhu je firma Sklo Janák s.r.o. Její majitel Radoslav Janák k tématu říká: „Pokud máte atypicky řešenou koupelnu, nemusíte si zoufat. Celoskleněné sprchové kouty propůjčují koupelně čistý a komfortní vzhled. Co výrobek, to originál na míru, takže si poradíme i s prostorem, který vám možná připadá zdánlivě nevhodný. Rohové, ale i třístranné nebo pětiúhelníkové sprchové kouty patří k nejrozšířenějším v naší nabídce.

Konstrukce našich sprchových koutů se opírá o ověřená technická řešení a bohaté zkušenosti, které se promítají do našich projektů. Zároveň dbáme i na mimořádně vysokou bezpečnost. Skla, která používáme, jsou tepelně tvrzená a velmi odolná vůči jakémukoli mechanickému poškození“.

 

Sklo se vyrábí v čirém, matném nebo pískovaném provedení. Záleží jen na tom, která varianta vás zaujme a pro kterou se rozhodnete. Sprchové kouty vyrobené ze skla však rozhodně nevypadají fádně. Jejich design je rozmanitý. Velmi oblíbené jsou v současnosti například květinové a botanické motivy. K vyhledávaným se řadí i geometrické vzory, které lze rovněž považovat za nadčasové.

Na stánkách www.sklojanak.cz najdete kromě sprchových koutů i celoskleněné dveře, které projasní váš interiér. Také skleněné obklady do kuchyně patří mezi zákazníky k vyhledávaným. Jsou mimořádně kvalitní, dobře se udržují a jejich velkou předností je i jejich atraktivní vzhled. Vybírat lze z celé řady motivů, ale můžete přijít i s vlastním návrhem. Skleněné obklady s barevným podkladem se hodí do jakékoli kuchyně.

Ať už si vyberete cokoli, firma Sklo Janák s.r.o. garantuje kvalitu a individuální přístup.

info@sklojanak.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům a byt, Koupelny. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.