Rigips vás naučí jak pracovat se sádrokartonem

Navštivte školu suché výstavby na veletrhu FOR ARCH 2015

Laikové i řemeslníci mají jedinečnou příležitost naučit se pracovat se sádrokartonem. Společnost Rigips totiž připravila pro širokou veřejnost školu suché výstavby, která proběhne na veletrhu FOR ARCH 2015. Účast ve škole je zdarma!

Naučíte se zde základní dovednosti, zkušení instruktoři vám předvedou praktické a jednoduché triky pro práci se sádrokartonem a poradí jak se vyhnout případným chybám. K dispozici budou rovněž pro zodpovězení vašich dotazů. Rigips škola suché výstavby je rozdělena do čtyř stanovišť, tzv. dílen, přičemž každá se věnuje specifickým pracem se sádrokartonem. V dílně se vás ujme Rigips specialista, který vám vše předvede a povede vás při práci. Vzhledem k tomu, že v dílnách budou vždy maximálně tři žáci, bude mít náš specialista dostatek času se vám věnovat.

Škola suché výstavby bude probíhat po dobu čtyř dnů a celková kapacita je 450 účastníků. Jedná se tedy o jednu z největších akcí zaměřených na specifické řemeslné dovednost v historii veletrhu FOR ARCH. Jejím cílem je ukázat veřejnosti, že práce se sádrokartonem je nejen snadné, ale také rychlá a při troše šikovnosti ji zvládne každý kutil.


Podrobný program jednotlivých dílen najdete na www.rigips.cz.

ÚČAST VE ŠKOLE JE ZDARMA!

Termín: úterý 15. 9. – pátek 18.9.

Místo: PVA EXPO PRAHA, Letňany, Hala 6

Neváhejte a zarezervujte si termín co nejdříve! Přihlásit se můžete zde.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Dřevostavby, Interiér. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.